dimarts, 2 de gener del 2018

FELIÇ ANY NOU 2018


Amics i amigues,

Deixem enrere el 2017 i donem la benvinguda al 2018 plens d'optimisme i amb interessants projectes culturals dels quals en gaudireu.
El nou curs estarà dedicat a l'arxivació i a la documentació, és a dir, al material històric on s'explica la història de Nou Barris i que tothom qui ho desitgi pot consultar.
Mitjançant les activitats mensuals, donarem a conèixer el fons disponible que hem acumulat al llarg dels nostres 35 anys d'existència, bé per recerca, bé per compra, bé per donacions de persones i entitats.
Actualment estem continuant l'inacabable procés d'ordenació, classificació i emmagatzematge d'aquest patrimoni que, a més de demostrar que Nou Barris és un districte amb molta història, el contingut mai no ens deixa de sorprendre.
Per aquest motiu, volem compartir les entranyes de l'Arxiu per tal que descobriu el valor real dels expedients, llibres, revistes, diaris, dossiers, fotografies, fulletons, tríptics, enregistraments sonors, pel·lícules, mapes, plànols i cartells, entre d'altres coses.
Com és habitual, farem passejades de barri, rutes per Collserola, xerrades i exposicions on els protagonistes sereu vosaltres. Participarem també a La Cultura va de Festa, al Recercat i al Dia de la Pinya, entre d'altres col·laboracions, i seguirem editant publicacions destinades a informar sobre la nostra feina i a descobrir més històries inèdites dels barris del districte.
Agraint una vegada més la confiança dipositada en nosaltres, animem a tothom qui ho desitgi a col·laborar desinteressadament o bé a fer-se soci/a de l'entitat i gaudir de molts avantatges.
FELIÇ ANY NOU 2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada